Waarom Jokiyo?

Tegenwoordig hebben we het als mensen ontzettend druk in het dagelijkse leven. We hebben allemaal onze dagelijkse bezigheden en hierdoor vergeten we vaak de belangrijkste dingen in het leven. Heb je daarom soms ook het gevoel dat je door alle dagelijkse drukte niet meer genoeg qualitytime besteed met je familie of gezin?

Als je dat gevoel ervaart, dan is het misschien slim om hier meer aandacht aan te besteden. Een van de leukste dingen om te doen samen met je familie of je gezin is spelletjes spelen. Je herkent het gevoel vast nog wel van vroeger, toen je samen met je eigen ouders of je familieleden de gezelligste avonden had beleefd met het spelen van leuke bordspellen, het lijkt bijna alsof je die tijden tegenwoordig niet meer kan herbeleven.

Maar wees niet getreurd, want Jokiyo heeft daar een goede oplossing voor! Met het gepersonaliseerde memoryspel kun je lekker gezellig zoals vroeger met je gezin of familie spellen. Het spel werkt heel simpel, je schudt alle kaarten door elkaar op zijn kop, hierna is het de bedoeling om dezelfde paren ertussenuit te vissen, als je de beurt fout hebt geraden is de volgende speler aan de beurt. Zorg er wel voor dat je het spel met minimaal 2 mensen en maximaal 8 mensen speelt. Voeg zelf extra regels toe aan het spel om het nog spannender te maken, personaliseer je eigen Jokiyo kaartspel met de grappige foto’s of leuke herinneringen, zo is het nog leuker om het spel te spelen!  

Naast dat spelletjes spelen leuk is om te doen, is het ook goed voor de persoonlijke ontwikkeling, daarmee is dit spel erg geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Op deze manier kun je op een speelse manier kinderen kennis leren maken met de ontwikkeling van hun cognitieve geheugen, sociale ontwikkeling en mondelinge ontwikkeling. Een echte win-winsituatie dus.

Hiermee biedt Jokiyo plezier voor jong en oud, of je het spel aan de keukentafel speelt of tijdens een gezellig avondje borrelen met de vriendengroep. Jokiyo zorgt gegarandeerd voor avonden die je niet snel meer vergeet!

Share

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *